Γιορτάστε τα Χριστούγεννα στη λίμνη κερκίνη

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές στη λίμνη Κερκίνη , δεν μπορούν να είναι τίποτα λιγότερο από μια ειδυλλιακή εμπειρία μαγικών αναμνήσεων. Οι ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο Ερωδιός πλαισιώνουν την μοναδική ομορφιά και την γαλήνη της λίμνης, προσκαλώντας σας να απολαύσετε αυτή την ξεχωριστή εποχή του χρόνου σε μια αξέχαστη τοποθεσία. Αφήστε το εξυπηρετικό προσωπικό του ξενοδοχείου να φροντίσει για κάθε σας ανάγκη, επιτρέποντάς σας να περάσετε ανεκτίμητο χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας εξερευνώντας την περιοχή.

Το φυσικό τοπίο της περιοχής είναι μοναδικό και οι εικόνες που θα αντικρίσετε θα σας κάνουν να ξεχάσετε ό,τι σας απασχολεί και θα σας βοηθήσουν να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για τον νέο χρόνο! Φορέστε το πιο ζεστό παλτό σας κι απολαύστε τη βόλτα σας δίπλα στα παγωμένα νερά της λίμνης. Θα ζεσταθείτε με το εξαιρετικό μας κρασί και θα απολαύσετε νόστιμους μεζέδες δίπλα στο αναμμένο τζάκι του εστιατορίου με θέα τη λίμνη! Γευτείτε παραδοσιακά εδέσματα, όπως βουβαλίσια μπριζόλα, βουβαλίσια σουτζουκάκια και λουκάνικα τζουμαγιάς.

Η μουσική θα προσθέσει την τελική πινελιά στην εορταστική ατμόσφαιρα! Χαρείτε τις ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας, υπό τους ήχους του dj Elias Altangis την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Η γαστρονομία και η διασκέδαση συναντιούνται για να καλωσορίσουν το 2020.

Αφεθείτε στο κλίμα των γιορτών και ζήστε το παραμύθι των Χριστουγέννων στην λίμνη κερκίνη και το ξενοδοχείο Ερωδιός. Κλείστε τώρα δωμάτιο στο ξενοδοχείο Ερωδιός.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>