Ένας καλοκαιρινός παραμυθένιος γάμος για τη Μαρία και τον Γιάννη

Ο γάμος της Μαρίας και του Γιάννη μας έκλεψε την καρδιά!

Ζευγάρι στα σκαλοπάτια του ξενοδοχείου ΕρωδιόςΤο ζευγάρι στις 28 Ιουλίου 2018, έδωσε το ομορφότερο ραντεβού, στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Χαρωπό Σερρών. Ο λόγος φυσικά, για τον Γιάννη Στόικο και την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Κυριακίδου, οι οποίοι αφού δοκίμασαν τη σχέση τους, κατέληξαν πως δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον.

Η φίλη της Μαρίας, Αντωνία Αντωνιάδου, τους πάντρεψε, πλημμυρισμένη από συγκίνηση και ευτυχία.

Η οργάνωση με μία ματιά

Τα λουλούδια του στολισμού, ήταν από το ανθοπωλείο Ρόδον και τη Σαββίνα Λαζαρίδου. Οι μπομπονιέρες, η καράφα και τα στέφανα, επιλέχθηκαν από το κατάστημα Marilyn και την Ξανθοπούλου Ηλιάνα.

Η νύφη στα σκαλοπάτια του ξενοδοψείου Ερωδιός

Η Μαρία προτίμησε ένα νυφικό από τον οίκο Porra, σε πριγκιπικό ύφος, με δανδελένιες λεπτομέρειες στο επάνω μέρος του και μακρύ πέπλο. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Ιντζέ Σοφία, ενώ για το χτένισμά της φρόντισε η Μαρία Γιαπουτζή. Ο Γιάννης επέλεξε ένα κοστούμι από τον οίκο Παρατσουκίδης σε μαύρο χρώμα και κλασική γραμμή.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε μία υπέροχη δεξίωση γάμου στο ξενοδοχείο Ερωδιός. Η ορχήστρα του Γιάννη Ξανθόπουλου διασκέδασε τους καλεσμένους, με τον Γιώργο Τσιφτελίδη και τη λύρα του να απογειώνει το κέφι.

Τα γλυκά και φυσικά η τούρτα, ήταν δημιουργίες του ζαχαροπλαστείου Galvas και έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Τα κλικ που αγαπήσαμε

Ο Δημήτρης Αντωνίου και το Photometro Studio για μία ακόμα φορά μας άφησε έκπληκτες με τις υπέροχες λήψεις του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>