Ο Ερωδιός ως μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Το ξενοδοχείο και το εστιατόριο Ερωδιός αξιολογήθηκε από το έγκριτο περιοδικό Αθηνόραμα, ως μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις της κατηγορίας της στην Ελλάδα και ως εκ τούτου συμπεριλήφθηκε στον Alpha Guide, οδηγό των καλύτερων ξενοδοχείων και εστιατορείων της χώρας.

Το ξενοδοχείο Ερωδιός παρέλαβε το ειδικό σήμα Alpha Guide, το οποίο είναι αναγνωρίσιμο από τους χιλιάδες αναγνώστες του, που ταξιδεύουν ανα την Ελλάδα και αποτελεί εγγύηση ποιότητας και παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου από την επιχείρηση που το φέρει.

Ο Alpha guide θεωρείται ως ο πλέον αξιόπιστος αξιολογητικός οδηγός εστιατορίων και ξενοδοχείων στην χώρα και έχει κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των ενημερωμένων ταξιδιωτών και γνωρίζει τόσο στους Έλληνες όσο και στους ξένους επισκέπτες της χώρας την καλύτερη Ελλάδα μέσα από το έγκυρο know how του που ξεφεύγει από την απλή καταγραφή που γίνεται μαζικά στο διαδίκτυο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>