Τρίκλινο δωμάτιο

ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΡΩΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ

Το ξενοδοχείο Ερωδιός διαθέτει τρίκλινα δωμάτια με πανοραμική θέα στην λίμνη Κερκίνη. Οι χαρούμενες εναλλαγές χρωμάτων στο εσωτερικό χαρίζουν στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς στους επισκέπτες και τους υπόσχονται μια αξέχαστη διαμονή. Η πλούσια φύση, η υπέροχη θέα και τα τοπικά προϊόντα του νομού Σερρών που μπορείτε να ανακαλύψετε στην περιοχή και όλα προέρχονται από μικρές, οικογενειακές βιοτεχνίες όπως τα φημισμένα βουβαλίσια προϊόντα και τα ξακουστά λουκάνικα Ηρακλείας (Τζουμαγιάς). Απόλαυσε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην λίμνη Κερκίνης και ανακάλυψε τις δραστηριότητες και την περιοχή γύρω από αυτή.

Δίπλα ακριβώς στη λίμνη Κερκίνη και κοντά στο φράγμα, το ξενοδοχείο Ερωδιός έχει μοναδική θέα. Γι’ αυτό άλλωστε και όλα τα δωμάτιά του είναι χτισμένα σε πλαγιά και έχουν όλα μεγάλα παράθυρα, ώστε οι επισκέπτες, μόλις ξυπνούν, να αντικρίζουν τη θέα της λίμνης και τον κάμπο των Σερρών που απλώνεται μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι προσφέροντας μια άνετη διαμονή.
ΛΙΤΣΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ, ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ;

Το ξενοδοχείο Ερωδιός βρίσκεται στο χωριό Λιθότοπος. Ο Λιθότοπος είναι ένα ημιορεινό χωριό, με υψόμετρο 45 μέτρα ακριβώς δίπλα στον ποταμό Στρυμόνα αφού εκεί βρίσκεται και το μεγάλο φράγμα του ποταμού και η νότια άκρη της λίμνης Κερκίνης. Ο Λιθότοπος έχει αναδειχτει σε προορισμό εναλλακτικού τουρισμού, τους χειμερινούς και τους καλοκαιρινούς μήνες σε Ελλάδα και εξωτερικό, λόγο των σημαντικών υποδομών που διαθέτει. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την παρατήρηση του οικοσυστήματος στον υγροβιότοπο της λίμνης Κερκίνης. Υπάρχουν υποδομές αθλητικών δραστηριοτήτων (ιππασία, κανό, πεζοπορία). Οι περιηγήσεις στην γύρο περιοχή, οι επισκέψεις στα μοναστήρια, τις εκκλησίες, τους παραδοσιακούς οικισμούς και τους αρχαιολογικούς χώρους προσφέρουν στον επισκέπτη την δυνατότητα να ανακαλύψη την περιοχή και την τοπική κουλτούρα όπως και την ιδιαίτερη κουζίνα με τα ξακουστά βουβαλίσια προϊόντα και τα λουκάνικα Ηράκλειας (Τζουμαγιάς).

Απολαύσετε τη διαμονή σας σε ένα από τα 24 υπέροχα δωµάτια μας !!!

360 photo room view

Comments are closed.